240.000 vleeskuikens

Bedrijf in Antwerpen, België

Situatie:

Op deze nieuwe locatie in de provincie Antwerpen in België hebben wij de complete watervoorziening geregeld. Er is gekozen om een boorput te slaan en het water met een frequentiegestuurde pomp op te pompen.

Het probleem

Op deze nieuwe locatie moet de complete watervoorziening geregeld worden. Een pluimveebedrijf met deze omvang heeft de nodige piek behoeften, er moet dus vooral voldoende maar zeker ook schoon en betrouwbaar drinkwater zijn.

Oplossing:

Op deze locatie is gekozen voor een boorput met een frequentiegestuurde pomp. Zodra het water is opgepompt gaat dit door een filterinstallatie. Summit Water Systems werkt met filterinstallaties die in één werkgang al het ijzer, mangaan, ammonium en de hardheid (kalk) uit het water verwijderen. Dit schone drinkwater kan vervolgens direct naar de stallen worden doorgepompt. De installatie werkt volledig automatisch, de eigenaar heeft hier dus geen werk en omkijken naar.

Contact opnemen met Summit Water Systems

Wilt u contact opnemen met Summit Water Systems? Wilt u meer weten over onze diensten of producten, of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Laat uw gegevens achter, stel uw vraag of maak een afspraak met een van onze adviseurs.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.