Over ons

Total Water Care is een handelsnaam van het bedrijf Summit Water Systems en houdt zich bezig met drinkwaterinstallaties voor de veehouderij. Ons doel? Schoon drinkwater van bron tot dier.

Er bestaat over de gehele wereld een direct verband tussen gezondheid en de beschikbaarheid van schoon drinkwater. Daar waar onvoldoende schoon drinkwater beschikbaar is, staat de gezondheid van onze medemens bijvoorbeeld sterk onder druk. In ontwikkelingslanden wordt vier-vijfde van alle ziekten door water overgedragen. Diarree is dan ook de belangrijkste oorzaak van kindersterfte in ontwikkelingslanden. Onder volwassenen vormen zwangere vrouwen de grootste risicogroep voor gezondheidsproblemen. Dit geldt voor alle levende wezens en is bij dieren dus niet anders.

Summit Water Systems

Vanuit deze overtuiging is Summit Water Systems opgericht. Wij houden ons specifiek bezig met drinkwaterkwaliteit in de professionele veehouderij. Omdat wij de overtuiging hebben dat ook bij dieren waterkwaliteit een directe link heeft met de gezondheidsstatus en productieresultaten van een bedrijf. Summit Water Systems heeft jarenlange ervaring op het gebied van drinkwatervoorziening in de veehouderij.

Om uw waterkwaliteit goed te kunnen borgen, is het voor ons belangrijk om alle facetten van de watervoorziening goed in beeld te hebben. Hiervoor hebben wij Total Water Care ontwikkeld. In kwaliteit doen wij geen concessies. Ons uitgangspunt is dat elke veehouder het water van zijn dieren zelf moet kunnen drinken!

Total Water Care

Schoon drinkwater is absoluut niet vanzelfsprekend. Goede waterkwaliteit vergt veel aandacht! Wij weten echter als geen ander dat u als veehouder geen behoefte heeft aan extra werk. Total Water Care is een totaalaanpak op het gebied van drinkwater voor de professionele veehouderij.

Onze aanpak borgt het complete proces van de bron tot aan het dier met als doel altijd voldoende, betrouwbaar, schoon en gezond drinkwater voor uw vee. Door de online monitoring hebt u altijd inzicht in de betrouwbaarheid van uw water en dat zorgt dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Contact opnemen met Summit Water Systems

Wilt u contact opnemen met Summit Water Systems? Wilt u meer weten over onze diensten of producten, of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Laat uw gegevens achter, stel uw vraag of maak een afspraak met een van onze adviseurs.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.