PROJECTEN

Goed water moet dus altijd voldoende, schoon, gezond en betrouwbaar zijn. De kwaliteit van water verschilt echter per locatie en per bron. Met onze kennis van de veehouderij en onze ervaring op het gebied van water hebben wij voor ieder bedrijf een passende oplossing. Na een uitgebreide wateranalyse omschrijven wij de huidige situatie en maken wij een plan van aanpak. Dit is dus onder andere afhankelijk van de locatie, de bron en de diergroep. Hieronder kunt u per diergroep een aantal gerealiseerde projecten vanuit de huidige situatie naar de oplossing inzien.

Varkenshouderij

Een varken drinkt twee keer zoveel meer als dat hij eet. Een zeug drinkt ongeveer 20 liter water per dag. Een slechte waterkwaliteit heeft direct invloed op de gezondheid van de varkens.

Als eigenaar van een varkenshouderij hecht u veel waarde aan schoon water voor uw dieren. Zeker als u varkens houdt is dat van groot belang. Total water care heeft veel ervaring met het aanleggen en onderhouden van waterinstallaties voor de agrarische sector. Wij garanderen een stabiele aanvoer van voldoende water van hoge kwaliteit. Door het watersysteem van begin tot einde in te richten, neemt Total water care u alle zorgen uit handen.

Pluimveehouderij

Schoon drinkwater is essentieel voor goede resultaten van pluimvee. Water speelt een belangrijke rol bij de vertering van voer en het regelen van de lichaamstemperatuur.
De gevolgen van vervuild water kunnen funest zijn voor uw onderneming. Vandaar dat Totalwatercare tegen een zeer scherpe prijs de gehele watervoorziening, van begin tot einde, onder handen neemt voor u. Onze experts hebben veel verstand van de agrarische sector, en ook van de pluimveehouderij. Zij kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf.

Rundveehouderij

Melk bestaat voor 90% uit water. Hoogproductieve koeien drinken daarom wel 150 liter water per dag. De wateropname van een koe heeft hierdoor direct effect op de productie van melk.
Water van goede kwaliteit is van levensbelang voor uw dieren. Als veehouder weet u ook dat een slechte watervoorziening leidt tot verminderde groei van uw dieren, en in het ergste geval zelfs tot ziekte. Bij Totalwatercare dragen we dan ook zorg dat uw dieren voldoende water krijgen van uitstekende kwaliteit.

Contact opnemen met Summit Water Systems

Wilt u contact opnemen met Summit Water Systems? Wilt u meer weten over onze diensten of producten, of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Laat uw gegevens achter, stel uw vraag of maak een afspraak met een van onze adviseurs.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.