3500 speenbiggen en 5000 fokgeIten

Situatie:

Omdat schoon drinkwater een belangrijk onderdeel is van het HyCare management systeem, wil deze veehouder de kwaliteit van het drinkwater beter borgen. De wens is daarom simpel: Het water moet ten alle tijden van goede kwaliteit zijn en dat met zo weinig mogelijk werk. Ook het doseren van producten moet goed en simpel per afdeling geregeld kunnen worden.

Watercheck:

Men wil de mogelijkheid hebben om per afdeling op hoge druk de waterleiding door te kunnen spoelen.

Het bedrijf maakt gebruik van meerdere waterbronnen.

Reinigingsmiddelen en zuren moeten onafhankelijk per afdeling gedoseerd kunnen worden.

Men wil de waterstand per afdeling kunnen afgelezen met behulp van elektronische waternemers.

Oplossing:

Er is een plug & play waterbord van Summit Water Systems geplaatst. De waterborden worden aangeleverd in modules per 2 afdelingen en zijn door middel van schroefkoppelingen aan elkaar bevestigd. Hierdoor hoeft er niet gelijmd te worden en zijn de borden eenvoudig zelf te monteren, maar dit kunnen onze monteurs uiteraard ook.


Via 3 centrale pompen kunnen reinigingsmiddelen, zuren of andere additieven aan het water worden toegevoegd. Via de kogelkranen kan per afdeling de juiste samenstelling van het drinkwater gekozen worden. Ook kunnen leidingen per afdeling op hoge druk worden doorgespoeld.


Het Summit prefab waterbord is al verkrijgbaar vanaf €275,00 per afdeling, dit is inclusief waterteller en drukregeling.

Contact opnemen met Summit Water Systems

Wilt u contact opnemen met Summit Water Systems? Wilt u meer weten over onze diensten of producten, of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Laat uw gegevens achter, stel uw vraag of maak een afspraak met een van onze adviseurs.