Bekijk de testimonial van Dries Lahousse
De waterstalen bewijzen het voordeel van Ultra Filtratie

Melkvee en pluimveehouder Dries Lahousse was altijd terughoudend met het gebruik van chemische toevoegingsmiddelen. “Ik ben altijd bang geweest dat de chemische toevoegingsmiddelen ook de goede bacteriën in de pens doden. Ik heb nu goede water resultaten, zonder dat ik deze toevoegingen nodig heb. Onze waterstalen bewijzen het voordeel van de UF installatie.

Bekijk de video
Video afspelen

Overige testimonials

Testimonial Christ Berth
50% minder sterfte door kwalitatief drinkwater en dat met regenwater
Testimonial Johan Matthys de Beer
Van oppervlaktewater naar kwalitatief drinkwater
Testimonial Hilde
De melkproductie is met 2 tot 3 liter gestegen met gelijk blijvende gehaltes

Meer winst met schoon drinkwater voor uw vee? Bekijk de gratis webinar!

Kijkt u kritisch naar uw watermanagement? En ziet u water echt als een waardevol productiemiddel? In de Total Water Care webinar leggen Guus Verhaag en Peter Hendriks uit hoe u met goed drinkwater voor uw vee meer winst kunt behalen.

Het is algemeen bekend dat goede voeding cruciaal is voor gezonde dieren en goede productieresultaten. En onder goede voeding verstaan we water en voer. Genoeg drinken is zeker zo essentieel als voldoende eten. Dit geldt zeker voor productiedieren, want wist u dat melk voor meer dan 85% uit water bestaat? En wist u dat vlees (spierweefsel) voor meer dan 75% uit water bestaat?

VOLG GRATIS DE TOTAL WATER CARE WEBINAR EN MAAK OOK VAN UW WATERBRON EEN INKOMSTENBRON

Contact opnemen met Summit Water Systems

Wilt u contact opnemen met Summit Water Systems? Wilt u meer weten over onze diensten of producten, of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Laat uw gegevens achter, stel uw vraag of maak een afspraak met een van onze adviseurs.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.